Mama Rina Makcik yang Hot

Mama Rina

Semalam Mama Rina membuat persembahan pertamanya, beliau menjadi peserta pertama membuat persembahan dan persembahannya bolehlah dikatakan sederhana sahaja walaupun showmanshipnya agak gempak. Paling menarik ialah beliau peserta pertama yang layak digelar makcik di akademi kali ini.

Bolehkah rakyat Malaysia menerima kewujudan “Tina Turner” Malaysia ini. Kita tunggu dan lihat , undi sms setakat ini beliau masih berada di kedudukan di tangga kedua terbawah. Di Malaysia semuanya boleh…

1 Komen

  1. redapples said,

    Mac 31, 2008 pada 3:14 am

    ala, mila dulu pun kat bawah gak tapi tup tap tup tap juara… tapi realiti tv ni biasanya nak yang cantik je kan??? erm just wait n see kalu pengundi masih lagi sama kaedah pengundian mereka, mungkin auntie Rina ni akan keluar…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: